• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg

Услуги

Кризно советување и упатување преку СОС линиите за помош (Национална СОС линија 15 -315 и Телефонот на Доверба 02/3 173-424) 

Прочитај повеќе ...


   Притиснете на копчето "PLAY" за да ја погледнете содржината на видеото


Превентивна програма

Обучениот персонал на Кризен центар „Надеж“ речиси десет години во континуитет работи на заштита, едукација и поткревање на свеста и знаењето во врска со семејното насилство преку работилници, обуки и кампањи кои вклучуваат промотивен материјал за работата на здружението, интервјуа за телевизиски медиуми, изјави за пишани медиуми, како и одржување на сопствена веб страна.

Прочитај повеќе...

 

Контакт

СОС линија
02/ 15 - 315 
 
Телефон:
+389 2 3173 – 424 
 
Факс:
+389 2 3175 – 516 
 
Е-mail:
info@krizencentar.org.mk 
sovet@krizencentar.org.mk 

Галерија

Новости

2014
Недела, 25 Мај 2014
2014 Работилница на тема: „ Препознавање и постапување со жртви на семејно насилство“ Тимот на Кризен центар „Надеж“ во соработка со Ре-Mедика на 6 и 7 мај одржа две еднодневни едукативни работилници за медицинскиот персонал на Ре-медика...
More in2014  

Барај

Контакт

СОС линија: 02/ 15 - 315 
 
Тел: +389 2 3173 – 424 
 
Факс: +389 2 3175 – 516 
 
Е-mail:

Следете не!

Scroll to top